torstai 29. lokakuuta 2020

Mietteitä Muumilaaksosta, osa 5/5: "Kämmit" ja mitä jäimme kaipaamaan

 Helouuu kaikille! Lokakuu lähenee loppuaan, ja näin tekee myös Mietteitä Muumilaaksosta-punssipodsarjamme. Viimeisessä jaksossa keskustelemme tarkemmin siitä, mitä kämmejä Muumilaakso-sarjan toiselta tuotantokaudelta jäi erityisesti mieleen aiemmissa punssipodjaksoissa mainittujen asioiden lisäksi. Lisäksi keskustelemme siitä, mitä olisimme toivoneet tältä kaudelta, ja mitä ajatuksia myöskin sarjan mahdollinen jatkuminen meissä herättää.

Tuttuun tapaan varoitus etukäteen, että jakso sisältää spoilereita kyseisen tuotantokauden osalta. Mielipiteemme ovat täysin omiamme, ja kuulemme mieluusti teidän ajatuksianne lisää kommenttikentässä! Kiitos myös erityisesti kaikille palautetta jättäneille henkilöille.

Tämä punssipod-sarja on tosiaan käsitelty tämän jakson myötä, jonka myötä olisi kiintoisaa kuulla, mitä sisältöä haluaisitte kuulla jatkossa Punssipodin merkeissä. Mihin aiheisiin voisimme pureutua tarkemmin? Liittyisikö se esimerkiksi joihinkin tiettyihin hahmoihin tai sarjoihin, johonkin näkökulmaan vai vastaisimmeko kiperiin muumi-aiheisiin kysymyksiin? Otamme mielellämme ehdotuksia vastaan! :)

Kuuntelemaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti