perjantai 24. joulukuuta 2021

Luukku 24: Hyvää joulua!

Mukavaa perjantaita kaikille, ja tervetuloa joulukalenterimme viimeisen luukun pariin tämän vuoden osalta! 

On tullut jälleen aika kiittää teitä lukijoita yhteisestä vuodesta. Kiitos teille jokaiselle kaikista kommenteista, syntyneistä keskusteluista sekä osallistumisesta Oispa punssia -blogin kehittämiseen ja rakentamiseen. Kiitos jokaisesta kerrasta, kun olette käyneet piipahtamassa blogimme puolella. On ihanaa työstää tätä blogia teitä, ja myös itseämme varten. Ilman teitä tämä ei olisi läheskään yhtä palkitsevaa!


Tuttuun tapaan vetäydymme joulukalenterin päättymisen myötä loman viettoon, ja palaamme blogin pariin tammikuun puolella. Tällöin starttaa blogimme viides vuosi, joka tuntuu aivan käsittämättömältä. Otamme edelleen mielellämme vastaan ehdotuksia ja toiveita tulevista postauksista, joten jätäthän niitä rohkeasti kommentteihin matalalla kynnyksellä. Lisäksi olisi mukava kuulla mitä piditte tämän vuoden joulukalenterin sisällöstä. Mikä sai teidät hyvälle mielelle, mikä oli erityisen hyvää ja mitä voisi kehittää ensi vuotta ajatellen? 

Näiden puheiden myötä tahdomme toivottaa teille rauhallista joulua ja loppuvuotta. Tavataanhan taas tammikuun puolella? Tuolloin kerromme myös joulukalenterissa olleen kuvavisan ja muiden arvoitusten tulokset.

- Iitu ja nizku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti